Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

bal, sjukling, födelsedag mm...

Publicerad 2010-05-30 23:15:03 i Allmänt,

Jag har gått och blivit förkyld, så himla surt nu när träningen börjat gå riktigt bra. Jag får försöka kurera mig så fort som möjligt, kanske är det nån mening med detta också. Kroppen kanske vill vila.
Hur som helst så var jag och Nathalie på bal i torsdags. Det var riktigt kul och älskling var så otroligt vacker! <3 Mycket tack vare min kära syster som var här och fixade hennes hår. Vid tre tiden drog vi mot förfesten och träffade hennes klass. Klockan fem var det dags, vi stekte in på två Harley Davidsons och möttes av många blickar! Gled runt några varv och visade upp oss, sen var det in på stora hotellet som gällde där mat och dryck serverades. Vid 23 tiden var det dags att bege sig mot Sliver där resten av kvällen spenderades.

I helgen har jag inte gjort särskilt mycket, blev ju sjuk igår eftermiddag och har bara vilat sen dess. Idag har vi firat Nattis mamma som fyller år, så har blivit en del gotte. Sen vid fem tiden så kom Jocke förbi en sväng, han har varit i Finspång under helgen så han passade på att tigga åt sig lite kaffe hemma hos mig. Stryk på nhl fick han också ;)
Imorgon är det jobb som gäller om jag inte mår ännu sämre.
Här kommer några bilder från balen på mig och min snygga flickvän!





Tråkigt

Publicerad 2010-05-26 14:51:28 i Allmänt,

Sitter här på folkuniversitetet och "söker jobb", boooring... Och trött är jag också, förmiddagens syrapass slet rejält! I eftermiddag kommer min lillasyster och hälsar på en snabbis =) Hon ska fixa älsklingens frisyr till balen som är imorgon :) Själv så är jag helt klar till balen, kostymen är kirrad och slipsen köpte jag i thailand i höstas. Det enda jag kan tänkas behöva är en vit skjorta, men det är ju lätt fixat.
Skriver mer senare! Nu ska jag återgå till mitt "jobbsökande"...

Helgen

Publicerad 2010-05-24 15:54:53 i Allmänt,

Helgen är över och den gick fort! I lördags jobbade jag med att dela ut aftonbladets tidning, gick bra och fick mig en lång promenad genom jönne. Efter jobbet åkte jag och nathalie upp mot nyköping, hämtade upp syrran och jonte på vägen. När vi kom till nyköping blev vi bjudna på mammas goda paj! Me like. På söndagen var det dags att åka upp mot stockholm på födelsdagsfirande. Min farfar och farbror hade ordnat med stort kalas på en jättefin herrgård. Kul att träffa alla släktingar från pappas sida. Blir inte så ofta tyvärr. Efter många portioner mat så åkte vi tillbaka till nypan och fikade lite. Sen bar det hemåt igen. Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart iväg för att gymma/paddla. Imorse var jag uppe med tuppen, älskling och jag var på hennes skola och tränade valsdans :P Detta inför den kommande balen på torsdag =) Ska bli jätteroligt! I övrigt är det inte så mycket som har hänt, skriver mer en annan dag.
Hade!

Tisdag 18 maj

Publicerad 2010-05-19 00:07:48 i Allmänt,

Hejsan!

Har nyss sett klart matchen mellan Sverige och Schweiz, jag är faktiskt riktigt imponerad av svenskarnas spel just nu. Jag tippar på en final mellan Sverige och Ryssland, tyvärr blir nog ryssarna för svåra med sitt stjärnspäckade lag. Nu har jag ju inte skrivit på ett tag och det har hänt lite grejer sen sist. Bl a har jag tävlat i helgen på Rocksjön, med blandade känslor. 1000 m körde jag mest för tränings skull och gled bara igenom. På 500 m hade jag en riktigt bra känsla i försöket och var riktigt taggad inför semin, kanske lite för taggad för där råkade jag tjuva ut mig. Sen var det bara 5000 m kvar vilket jag inte var så inspirerad inför. Tog starten och körde ett varv. I K2an med Kristian gick det bra på lördagen och vi körde ett kontrollerat lopp där vi hade kunnat ge mer. På söndagen gick det inte lika bra, men men. Jag blev uttagen till en regatta i Italien som går i slutet av juni. Kul att äntligen få köra K1 200 m utomlands, sen blev det även K2 500 som en liten bonus.

Nu i dagarna blev det även klart att en av mina bästa vänner flyttar hit! Riktigt roligt måste jag säga! Vi kommer kunna sparra varandra väldigt bra rent träningsmässigt! Sen att det blir många nhlkvällar framöver är ju inte helt fel det heller =)
Idag vilade jag på förmiddagen pga lite sjuksymptom, de försvann till eftermiddagen och då körde jag ett riktigt bra 30/30 pass! Äntligen börjar träningen lossna och det känns som att jag är på gång nu! Kanske kan det ha varit min inflammerade tå som har spökat och gjort det svårt för kroppen att svara till 100% på träningen. Efter passet gick jag in i gymet och körde ett bra ryggpass. Imorgon väntar starter på förmiddagen och distans på eftermiddagen.

På torsdag fyller min underbara flickvän 19 år! Grattis älskling, nu är det nära till 20 :D Blir nog trevligt med middag och fika för hela slanten. Kul att träffa lite av hennes släkt också. Och till helgen beger vi oss mot Stockholm för att fira min farbror som fyller 50 år och min farfar som fyller 85 år! Dom har ordnat med kalas för hela tjocka släkten på en herrgård. Det blir nog trevligt även det.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite framför tvn.

Hade bra allesammans!


Skönt gäng i Portugal! Nu är vi snart samma sköna gäng igen i jönne!

Skitväder

Publicerad 2010-05-12 20:58:16 i Allmänt,

Usch vad jag är less på detta skitväder! När ska det bli sommar?!
Idag har jag haft lite mildare värk i tån än vad jag hade igår, fyfanken det är inte skönt. Förhoppningsvis känns allt mycket bättre imorgon :) Vid två tiden så begav jag mig till Nathalies skola, jag hade lovat att ställa upp som modell till nån tidning hennes klass skulle göra. Det gick bra och även min snygging ställde upp som modell, ojoj så fin hon är! Direkt efter det åkte jag ner till klubben och möttes av pissregn och tsunamivågor... Det slutade med att jag skruvade upp volymen i gymet och köttade 30/30 på paddelmaskinen, sedan fick sig axlarna och armarna sig en rejäl omgång i gymet. Nu sitter jag och ser på hockey, ganska omotiverat med vm nu, men hockey är alltid hockey, underhållande.

Heypa.

Måndag 10 maj

Publicerad 2010-05-10 22:59:47 i Allmänt,

Hejsan!

Länge sen sist nu tyvärr.
Helgen har varit bra iaf, i fredags hyrde jag och nattis funny people en riktigt rolig komedi! I lördags firade vi 14 månader som par, vi tog det bara lugnt och hade det skönt. Igår blev jag bjuden på bio av underbaringen, vi såg Shutter Island med Leonardo Dicaprio. En väldigt mystisk film, men den var riktigt spännande. Idag har jag varit på sjukhuset och opererat min tå, ajaj det är inte kul kan jag säga. Tur att jag hade med älskling annars hade det varit jobbigt. I övrigt idag har jag inte kunnat gjort annat än att ligga på sofflocket och chilla =) Spelat många matcher NHL! Druckit många koppar kaffe. Imorgon får jag hoppas att tån känns bra så att jag kan träna.
I helgen är det tävling, känns trist att 200 inte finns med på programmet.
500 känns inte jätteinspirerande just nu.
Aja, det är bara att gilla läget. 

Hade bra! 

Lillördag

Publicerad 2010-05-05 20:16:14 i Allmänt,

Tjaba!

Sitter hemma hos gumman min nu och är belåten efter ett bra träningspass. Har även jobbat idag, vilket även det gick bra. Ikväll ska vi väl se på tv eller nåt, se på efterlyst och leffe gw kanske :P 
Snart är det helg igen och på lördag firar jag och Nathalie 14 månader tillsammans <3 Tiden går så sjukt fort! 
Imorgon blir det träning som vanligt, hoppas det blir fint väder så att man kan vara ute lite också =) 
Skriver mer en annan dag, har inte så mycket mer på hjärtat nu... 

Hejdå! 

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela