Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

U23-EM Zagreb

Publicerad 2011-06-30 11:35:08 i Allmänt,

Nu var det för länge sen jag skrev här! Allt är finemang med mig iaf och just nu befinner jag mig i Zagreb, Kroatien för att försvara de svenska färgerna! Jag kommer att köra K2 200 m med min gode vän Erik Svensson. Vi körde förra året i Moskva tillsammans där vi blev 4a, endast en tiondel från brons och tre tiondelar från guldet. I år har vi blivit ännu snabbare och uthålligare, så det blir förmodligen ett roligt U23-EM här nere :) Vi har kört två världscuper tillsammans i år som har gått helt okej, men vi har inte fått på något perfekt lopp ännu. Det tänkte vi fixa nu i helgen! Och igår fyllde jag år, 22 år gammal är jag nu. Ett annorlunda sätt att fira det på med resa hela dagen. Jag och älsklingen firade ju mig i förskott i söndags, vi åkte till ett fint ställe och fikade och öppnade paket, supermysigt var det! Nu sitter jag och Erik i lobbyn och har precis avnjutit en kopp kaffe :) Tänkte gå upp till hotellrummet och jäsa lite innan vi åker ner och hejar på våra svenska landslagskamrater!

Vi hörs!

/Schill

veckorna går

Publicerad 2011-06-03 14:21:41 i Allmänt,

Länge sen sist nu. Kom precis hem från jobbet och ska nu packa snabbt. Sen bär det av mot Nyköping för ännu en tävling :) Direkt efter tävlingen åker jag till Vaxholm, träningsläger inför U23-EM i sommar. Annars har veckan sett ut som vanligt, kom hem från Tyskland och Världscup 3 i söndags kväll. Har vilat, tränat, jobbat, varit med nathalie och lillevovven, sen har det blivit en hel del black ops lir med grabbsen. Nehe nu ska jag gå och börja packa, först blanda en Whey protein från WNT. Grymma produkter, tack för ert stöd!

En bild från helgens tävlingar i Duisburg, Tyskland WC#3

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela