Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

SOK-STÖD!!!

Publicerad 2011-12-25 13:59:09 i Allmänt,

För två veckor sedan var jag och gjorde tester uppe på Bosön för SOK. Och nu i veckan fick jag den bästa julklappen nånsin! Jag kom med i deras topp och talangprogram vilket betyder att jag kan satsa fullt ut på min idrott som jag alltid velat göra!!! Nu kan man äntligen kalla sig proffs =)

Igår julafton började jag dagen med att jobba, ganska bra drag trots julafton. Efter det åkte jag hem och strax därefter kom min familj! Käk, promenad med vovvarna och julklappsutdelning :) Senare på kvällen kom älskling med sin familj och vi satt mest och pratade och hade det trevligt! Nu är jag precis hemkommen från en löprunda med pappa, han springer som en kenyan så det var bara att försöka hänga på så gott det gick :P Nu blir det strax käk, sen ska syrran få klippa mig :)

Ha en bra julhelg så hörs vi!

Egypten!

Publicerad 2011-12-07 23:33:55 i Allmänt,

Nu är det december och julen närmar sig med stormsteg. Jag och Nathalie är nyligen hemkommen från våran underbart härliga semester i Egypten! Det blev verkligen superlyckat! Vi solade, badade och åt hela dagarna långa! Och nu är vi som sagt hemma i Sverige igen och det första som händer är att jag blir sjuk, feber och halsont :( Så typiskt när man verkligen kände sig utvilad från semestern och ville börja träna stenhårt igen! Aja, inte mycket mer att göra än att vila upp sig så gott det går. Lägger ut lite bilder från semestern så hörs vi snart igen!


Snyggingen!Här hämtade vi badlakan till solstolarna


Härligt klimat!
Gamle gymnasten! :)


Härlig långbrygga ut i det blå!

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela