Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Tisdag 29/3 2011

Publicerad 2011-03-30 04:22:08 i Allmänt,

Kom precis hem från bion, idag såg vi Limitless som jag personligen gillade skarpt! Innan bion blev det middag på doubles, burgare. Idag har vi kört K2 på förmiddagen, 2x50, 2x100, 2x50, 4x200 m. Sen blev det löpning på eftermiddagen, som jag tyvärr fick avbryta. Har haft lite problem med mina benhinnor. Nu börjar lägret närma sig slutet och det känns ganska skönt ändå att få komma hem. Jag har verkligen fått ut mycket av träningen här nere och känner på mig att det kommer bli en grym säsong!
Två veckor efter jag kommer hem till Sverige igen, så kommer min flickvän hem från Hawaii! Ska bli helt underbart att få träffa henne igen! <3 Hon är den bästa av alla! 
Nu ska jag slappa ett tag, sen blir det sova. Gym imorgon förmiddag, blir rygg, ben och lite bröst. 

Hade fint!

/Schill 

Vilodag i Miami

Publicerad 2011-03-29 05:16:27 i Allmänt,

Godafton!

Vilodagen igår var mycket bra! Vi klev upp i tid och begav oss mot Miami :) Resan flöt på bra och vid tolv snåret var vi framme! Det första vi gjorde var att gå ner till stranden, riktigt fint! Klarblått vatten, stekande sol och massor av folk! Vi avverkade några timmar där för att sedan gå och äta lunch, blev grillad lax för min del! Sedan var det dags för basketmatch, stressigt och mycket trafik gjorde oss väldigt nervösa att missa matchstart, men som tur var så hann vi i tid! Det var grymt coolt att se alla stjärnor glida in och göra entré! Blev också en väldigt underhållande match med mycket poäng! Matchen slutade till sist med vinst för Miami Heats :) Efter matchen började vi den långa resan hem igen, blev ett välbehövligt matstopp på donken också! Vid 01 tiden var vi framme på The Pines igen :) Idag har det varit pissväder hela dagen, regn, åska och blixtar. Träningen har gått bra, först snabbhet på förmiddagen och sen gym på kvällen. Fint! Imorgon är det K2 igen, alltid lika roligt! Hoppas på bättre väder då! Lägger ut lite bilder från gårdagen!


Coolt!


Bra lir!


Birre utanför American Airlines Arena!


Jag utanför arenan =)

Miami

Publicerad 2011-03-27 03:58:31 i Allmänt,

Då var ännu en vecka avklarad här på The Pines i Florida. Veckan har bjudit på bra träning och många fikabesök på Starbucks. Har för första gången under lägrets tid känt mig väldigt sliten, kanske inte så konstigt när vi nu avbrukat 5 veckors träning. Jag har från idag endast en vecka kvar här i Florida. Känns både och faktiskt. Ska bli skönt att komma hem till sitt eget place och så, men kommer sakna värmen och den grymma träningen vi har kört i sprintgruppen. Idag har vi kört gym på förmiddagen och paddling 10x150 m på eftermiddagen. Imorgon är det vila igen, underbart! Planerna för vilodagen imorgon är att vi ska åka till Miami och steka på South Beach, sen på kvällen blir det basket! Miami Heat versus Houston Rockets, kan bli en riktig höjdare! Yao Ming mot Lebron James! Fiiifaaan! Nehe nu ska jag, erik och jacke och ta några omgångar biljard, sen blir det sova. Åker tidigt imorgon :) Hörs igen imorgon, då kommer bilder också! 

Heypa! 

Onsdag 23 mars 2011

Publicerad 2011-03-24 05:07:19 i Allmänt,

Tjena!

Blir ett kort inlägg idag, har tränat på bra idag. Gym på förmiddagen som bestod av rygg och bröst, gick bra även om jag inte är någon "morgongymmare". Sedan blev det hem och käka lunch i form av chiliconcarne! Självklart blev det en sväng förbi Starbucks på maten. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, körde 6x4 min (30/30) på paddelpasset vilket också gick bra. Sen blev det en dusch på det och en sväng förbi Texas Roadhouse för att käka middag. Blev en Cowboy cut idag också, fint ska det vara! Resten av kvällen har spenderats på Ross sen blev det lite häng i våran lägenhet med grabbarna grus, trevligt! Imorgon är det vila, jippiiee!
Skriver mer imorgon!

Hörs!


Danne och Jag på Texas! =)

Ännu en dag på The Pines avklarad

Publicerad 2011-03-23 03:24:57 i Allmänt,

Hallå där!

Sitter och diggar lite musik för mig själv med en pepsi i handen, det är livsnjutning om något! Det har blivit mycket blandad musik, då jag är ett fan av många genrer. Min favoritlåt just nu är helt klart Just a dream med Nelly, grym! Tvåa på listan ligger I need a doctor med Eminem, också riktigt sköööön! I våran steek van har det dock varit en helt annan slags musikstil, hårthårthårt, Pantera, Limp Bizkit och Shinedown bara för att nämna några.
Idag har jag varit riktigt seg och trött hela dagen, ingen aning vad det beror på. Tog en skön och välbehövlig tupplur vid lunch. Träningen har ändå gått bra trots min trötthet. Körde ju K2 imorse med Erik, passet bestod av 2x50 m, 2x100 m, 2x50 m, 4x200 m. Blev hastighetsrekord även idag, 25,2 km/h och då var det med Eriks gps som inte hinner mäta på samma sätt som Förbundets "värsting". Kul iaf med hastighetsrekord på hastighetsrekord! Explosive fibers hell yeah! På em körde vi löpning i form av 12x1 min, gick även det riktigt bra. Även om man är långt ifrån sin gamla löpform man hade en gång i tiden så finns det lite krut i benen som pallar med några minuters högintensiv fart. Tackar vi för! Nehe nu är det dags för lite kvällsprotte så man inte hamnar i katabolt läge under natten ;) Imorgon förmiddag är det dags att krossa vikterna än en gång, NAJS!

Hörs!

/Schill

Måndag 21 mars 2011

Publicerad 2011-03-22 04:03:35 i Allmänt,

Idag har vi som sagt haft vårt första test, bestod av 30 s max med gpsmätning. Kul att se hur man disponerade loppet :) Det jag kunde komma fram till på min kurva var att jag är extremt snabb iväg, får upp farten snabbt och når en hög topphastighet, sedan dippar farten lite för att sedan öka lite igen, mot slutet blir man självklart lite tröttare och då dippar farten något igen. Det var riktigt kul att se och det lär vi göra om fler gånger under lägrets gång! Min maximala hastighet var idag 24,3 km/h och jag kom 167 m. Efter passet ställde jag mig och lagade tonfisksås med ris, enkelt och välsmakande. Självklart blev det en sväng förbi Starbucks efter maten också. På eftermiddagen var det gym där jag körde axlar, armar och mage, lite av ett favoritpass =) Vanligtvis brukar man ju tappa lite i styrka när man är på paddelläger, men tycker ändå jag lyckats bibehålla hyfsat med tryck.
Imorgon är det snabbhet i K2 på fm och löpning på em. Kul dag!
Skriver mer imorgon =)

Hade!

/Schill


STARBUCKS!

Vilohelg

Publicerad 2011-03-21 04:57:07 i Allmänt,

Tjenare mannen!

Har precis sett sista avsnittet av Solsidan säsong 2! Jag och Jakob satt och skrattade ikapp till vår käre favorit Ove Sundberg!
Annars så har helgen varit lugn på träningsfronten, däremot har vi gjort andra saker. Igår lördag var det den årliga tävlingen Yak 4 a Stack, en slags maskerad där varje nation klär ut sig i olika teman. Vi i Sverige kom med den brillianta ideén att vara ett amerikanskt fotbollslag, Miami Dolphins. Vi entrade planen med en mindre genomtänkt taktik, sen var det dags att paddla stafett. Denna stafett blev dock ingen höjdare då jag inte hade med min egen paddel samtidigt som mina lagkamrater hade vänstervridna paddlar, vilket var väldigt svårt att hantera. Tur att hela tävlingen bara är en plojgrej på skoj och inte blodigt allvar :)

Idag tog jag en lång och välförtjänt sovmorgon. Riktigt skönt att slippa vakna av väckarn!
Efter frullen begav vi oss mot Cocoa Beach där resten av vilodagen spenderades!
Imorgon är det träning som vanligt igen, kanske inte riktigt som vanligt eftersom vi ska ha vårt första "test" i sprintgruppen. 30 s max med gps-mätning för att se hur kurvan ser ut under hela arbetstiden, acceleration, toppfart och när farten börjar gå ner. Ska bli intressant!
Nehe, nu blir det nanna kudden så man orkar upp imorgon :)
Slänger upp några bilder från helgen!















Onsdag 16:e mars 2011

Publicerad 2011-03-17 03:31:54 i Allmänt,

Tjaba!

Här är läget under kontroll och träningen flyter på bra! Idag har vi kört gym på morgonen och på eftermiddagen blev det K4a, första passet för året! Vi körde 8x200 m, det var lite tryck i den båten, hehe! Idag har vi även varit på födelsedagsfika hos Sofia som fyllde år! Vi blev bjudna på tårta och kaffe, trevligt!
Idag har jag även varit och kikat lite på Ross, jag blev ägare av ett par Oakley glasögon! Riktigt nöjd och affären var ett riktigt kap, 29.99 dollars gav jag för brillorna! Ca 200 riksdaler, Helt OK med andra ord =) Köpte även Ralph Lauren strumpor och några linnen till ett mycket överkomligt pris!

Imorgon är det vilodag igen, vi i sprintgruppen har ett riktigt guldprogram skulle jag vilja säga! Träna hårt måndag till onsdag sen vila torsdag, sen kör vi fredag lördag och återigen vila på söndagen. Mycket bra kvalité på passen blir det, vilket som är syftet med det hela. På söndag är det tänkt att min underbara tjej ska åka till sin syster som bor på Hawaii, nu är det dock tveksamt hur det blir med tanke på allt som hänt i Japan. Hoppas att allt löser sig till det bästa iaf! Saknar dig så mycket Nathalie! <3 
Nehe nu är det väl dags att sova snart, så att man orkar pallra sig upp till stranden imorgon ;)

Peace out!

Seg vilodag och längtan efter min kärlek

Publicerad 2011-03-11 05:40:47 i Allmänt,

Har haft vilodag idag, kanske inte den roligaste dagen, kan ha varit den segaste och tråkigaste dagen här! Vi hade bestämt oss för att åka på alligatorsafari, men det blev inställt pga dåligt väder :/ Trist! Sen skulle vi bowla istället, men nej då låg det för långt bort... Men blev iaf ett bra avslut på dagen med middag på Texas och sen såg jag och jocke på filmen The Fighter! =) Imorgon bitti är det dags för träning igen, 10/110 s på schemat och även en liten K2 battle, ska bli najs! I övrigt så längtar jag väldigt mycket hem till min flickvän som jag varit utan alldeles för länge nu! Önskar att du var här hos mig nu! Förhoppningsvis går den sista tiden lika snabbt som de första veckorna här har gjort! Nej, nu är det dags att sova så man orkar med morgondagen =)

Hade fint så hörs vi!

/Schill


Min snygga student! Enormt saknad är du gumman <3

2 år <3

Publicerad 2011-03-08 05:15:46 i Allmänt,

Den 8:e mars 2009, för exakt två år sedan blev jag den lyckligaste killen i världen! Det var då du och jag blev ett. Jag kommer ihåg varje minsta liten detalj som om det var igår och när jag tänker på det blir jag så glad! Nu är vi tyvärr långt ifrån varandra, men jag lovar att när vi ses igen nästa gång så ska det firas :D
Med dig känns allting perfekt, jag kan prata med dig om precis allting och du gör mig alltid på glatt humör! Med dig i min närhet är det ingenting som känns varken jobbigt eller svårt. 
Tack, Nathalie Linnea Nero för två underbara år tillsammans med dig, det har varit dom två bästa åren i mitt liv och fler ska det bli! Du är den bästa tjejen man kan ha och jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta <3

















Finaste tjejen i världen <3

bra dag

Publicerad 2011-03-01 01:29:31 i Allmänt,

Tjena!

Idag har det blivit två bra pass, först paddling och sen nu på kvällningen ett gympass :)
Blev även ett litet dopp i havet efter gymmet, skönt!
Tänkte inte skriva så mycket idag, ville bara bjuda på en paddlingsbild från i lördags!

Enjoy.

/Schill

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela