Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Världscup och liten vovve

Publicerad 2011-05-26 01:24:51 i Allmänt,

Länge sen sist nu! Har kört världscup i helgen och det gick helt okej! Nu är det dags för nästa uppdrag, nämligen wc3 i Duisburg, Tyskland. Ska bli grymt kul! Där ligger allt fokus på K2 200 m. Jag kör tillsammans med Erik Svensson, Waxholm. Vi hade en riktigt bra känsla nere i Tjeckien denna helg, men kom inte upp i vår riktiga kapacitet med tanke på dubbleringen i både K1 och K2. Vilket fall som helst var det kul och bra träning!
Sen har jag glömt berätta att jag och min älskling har skaffat vovve! Blev en fin 20 års present till min Nathalie :) Leon heter vår lilla bebis! Supersöt :D

I helgen kan man följa min och eriks framfart i k2an via länken nedan!

http://video.digotel.com/eurovisionbest/icf/index.htmlTävling nr 2

Publicerad 2011-05-17 12:07:26 i Allmänt,

Då var andra tävlingen för året avklarad! Även denna tävling gick riktigt bra och jag känner att jag går framåt hela tiden! Blev tillslut en andra plats, trodde först när jag gick i mål att jag vunnit, var jämnt som tusan. Körde även K2 och där blev det en klar seger. I helgen var min flickvän och mamma, pappa och kulan med och hejade fram mig :) Nu har jag precis kommit hem från dagens första pass. Snart är det dags för jobb och efter det blir det explosivt gym! Igår var mina barndomskamrater på besök, riktigt kul! Vi lirade mest call of duty hela dagen, men han även med att äta en god lunch på Ikea och snacka skit :) I helgen kommer det smälla rejält, då ska jag nämligen köra min första världscup någonsin! Den går avstapeln i Racice, Tjeckien. Ska bli grymt kul! Håll utik på Eurosport säger jag bara! =)

Hade fint!

WNT

Publicerad 2011-05-09 11:31:15 i Allmänt,

Tjena!

Här rullar allt på som vanligt och träningen går riktigt bra just nu! Helgen har varit bra som har innehållit lite allt möjligt, träning, tripp till linköping, jobb, mys med min kärlek och bostadsvisningar. Nu är det en ny vecka och snart dags för tävling igen! Ska bli grymt kul att få kötta på banan igen =) I fredags fick jag hem en ny leverans från min sponsor WNT. Riktigt grymma produkter som kommer göra mig starkare och snabbare än nånsin! Vid denna leverans fick jag hem färdigblandat protein 53 g/portion (Protein Drink), Triple protein, Lysine, bcaa, omega-3, whey protein, creatine powder och lite annat smått och gott =) Nöjd! Tack WNT för ert stöd!

Nehe nu ska jag ringa på en lägenhet, vi hörs!
Lägger upp en bild på produkterna!

/Schill

Första tävlingen avklarad

Publicerad 2011-05-01 23:13:56 i Allmänt,

Då var första tävlingen avklarad. Känns jätteskönt att premiären är över. I K1an kom jag inte iväg riktigt som jag ville, men fick ordning på farten efter ett tag och ledde hela loppet fram till sista 15 metrarna. Blev en liten syrachock för kroppen, men lyckades ändå bibehålla farten hyfsat, blev 2a tillslut. Det är jag ändå nöjd med, nu kan det bara bli bättre! Kommer att lägga in mer snabbuthållighet så jag orkar längre, det blir grejer det! I K2an fick vi inte till det alls, utan vinglade och kunde inte ta i som vi ville, men det kommer fler chanser :) Skönt att säsongen är igång och en lyckad första tävling är avklarad. Nu är det två veckor kvar till nästa lopp som är i Göteborg, blir skoj! Nu sitter jag och dricker kvällskaffet och ska strax sova. Tyvärr utan min snygga flickvän som är förkyld så hon fick stanna hemma :(

Vi hörs snart igen!

Hade fint!

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela