Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Italien, födelsedag och Nyköping

Publicerad 2010-06-30 21:59:22 i Allmänt,

Tjena hejsan!

Nu är jag hemma i Nyköping hos mina föräldrar! Så himla skönt att bli bortskämd! :)
I helgen var jag och tävlade i Italien, det gick riktigt bra och jag tog en övertygande seger på K1 200 m. Loppet kändes dock långt ifrån perfekt, men huvudsaken var att jag vann. Nu kan det bara bli bättre och med två veckor kvar till SM börjar formen äntligen söka sig fram. Igår fyllde jag 21 år, dagen började med att jag fick frukost av älskling, sen så tog hon med mig ut på en mysig utflykt med fika och presenter. Jättemysigt verkligen! Sedan åkte vi och handlade massa gotte och hyrde film, och resten av dagen/kvällen bara hade vi det skönt. En alldeles lagom födelsedag tycker jag att det blev. Nu kom jossie och mamma precis hem från kvällspromenaden med Kulan och Kira, Kira är jossies och jontes lilla tuss. En väldigt söt liten sak!
Nu har jag inte tid att skriva längre, jag ska nämligen äta MARÄNGTÅRTA :D
Bilder från födelsedag och Italien kommer senare!

Hade fint!
 
Saknar dig gumman min <3

Sol

Publicerad 2010-06-23 14:35:14 i Allmänt,

Hejsan.

Vilket härligt väder Jönköping bjuder på den här veckan! Så här får det gärna fortsätta vara. Allt går så mycket lättare när det är sol ute. Träningen går bra just nu och det ska bli kul att komma ner till Italien och tävla =)
Åker på torsdag eftermiddag tillsammans med Daniel Hemselius ner till Danmark, där ska vi bo på hotell för att sedan flyga direkt på fredag förmiddag. Nu har jag inte så mycket mer att skriva, återkommer en annan dag.

Lägret

Publicerad 2010-06-18 21:21:26 i Allmänt,

Då var lägret över för den här gången. Ett mycket lyckat läger enligt mig, bra boende, mat och ett skönt gäng. Jag och Erik går mycket bra i K2an, känns som vi fått det att stämma redan efter första veckan tillsammans. Ska bli kul att se om vi kan utvecklas ytterligare till U23-EM! Vi körde vårt första 200 m lopp tillsammans igår på träningen, resultatet blev 33 s. En helt okej tid tycker jag.
Nu sitter jag hemma i lägenheten och har det skönt. Jag är ganska sliten efter den här veckan så det blir förmodligen vila antingen imorgon eller på söndag. Och imorgon kommer min baby hem, jippiie :D Ska bli jättekul att träffa henne, känns som evigheter sen vi sågs sist. Nu ska jag duscha, sen ska jag se andra halvleken av England-Algeriet matchen. 

Heypa!

Tävling och läger

Publicerad 2010-06-15 16:18:16 i Allmänt,

Helgen gick inget vidare för min del och jag är sjukt missnöjd med vad jag presterade.
Den tävlingen lämnar jag mig bakom och glömmer.
Något positivt iaf är att jag blev uttagen till att köra U23-EM. Där blir det K2 200 m med Erik Svensson från Waxholm. Just nu ligger vi på träningsläger här i Jönköping och det håller på fram till fredag.
Igår körde vi vårt första pass tillsammans någonsin och som det gick! Vi var riktigt snabba, det lovar gott för mästerskapet i slutet av juli. Vi kommer att ha läger som sagt den här veckan, sen blir det även ett läger efter SM. Just nu sitter jag i min lägenhet och tar det lugnt, fick känningar i bicepsfästet på förmiddagspasset, så jag valde att vila nu i eftermiddag.
Annars är allt bra förutom att jag saknar min flickvän sjukligt mycket! Kom hem med dig <3
Skriver mer en annan dag. Hade fint!

SN - Regattan

Publicerad 2010-06-12 20:07:20 i Allmänt,

Då var första dagen avklarad på tävlingsbanan, jag valde att stå över K1 500 m och satsa på K2 500 m istället. Något som gick väldigt bra i den piskande motvinden! Jag och Sebbe sa vårt och vann enkelt, då var det också första gången vi körde tillsammans. Imorgon väntar 200 m och det ska bli riktigt najs! Har laddat upp med lövbiff och potatis till middag så imorgon kommer det gå fort!

En bild på vinnarna efter loppet! =)

Fredag 11 juni

Publicerad 2010-06-11 10:17:22 i Allmänt,

Ska börja packa nu inför helgen. Sen måste jag laga mat och fixa in nya låtar på ipoden. Efter det är det dags att fira Nathalies student! :) <3 Direkt efter vi ätit hemma hos henne, så glider jag och patrik upp till nypan.
Nu är jag taggad inför helgen! Det ska bli grymt roligt!

Sean Banan är tillbaka, en given låt att ha med i ipod spellistan! :P 

SKAKA RUMPA! 


Onsdag 9 juni

Publicerad 2010-06-09 19:51:26 i Allmänt,

Idag vaknade jag av att min busiga flickvän kom och smög sig på mig när jag låg och sov. Det var mysigt trots att man blev lite rädd innan man visste vem det var :P  
Idag har jag iaf kört distans på fm med sprintteknik, kändes bra!
Efter det blev det en sväng till folkuniversitetet, satt av mina timmar där och sen ner till träningen igen.
Körde ett explosivt pass som gick skitbra! Imorgon väntar bara ett slappt pass med lite sprints.

Hade fint!

Tävling, student, träningsläger

Publicerad 2010-06-08 12:03:39 i Allmänt,

Tjena!

I helgen väntar tävling i Nyköping, känns riktigt kul att äntligen få köra 200 m igen på tävling. Efter helgen tas laget ut till U-23 EM och därefter väntar en veckas läger här i Jönköping. På fredag tar Nathalie äntligen studenten! Jag är så glad för hennes skull :) <3 Sen får jag inte träffa henne på en vecka för hon åker till Spanien med en kompis på söndag. Fast jag kommer nog ändå ha fullt upp med träningsläger den veckan :P
 
Vad skönt att det äntligen har börjat bli varmt ute, körde faktiskt de första passen i bar överkropp förra veckan =) Det är så grymt skönt! Igår var dock inte den roligaste dagen att paddla, det blåste storm, regnade och var ca 10 grader i luften, men jag och Patrik hade bestämt oss för att köra starter ändå. Vi fick köra in i Munksjön, fick först paddla ca 1,5 km i höga sidvågor innan vi lyckades ta oss in på lugnt vatten. Sådana pass stärker psyket tycker jag och man är så där härligt nöjd efteråt! =)
Idag väntar 200 m lopp och gym, härligt!

Förstaklassig låt!


Less

Publicerad 2010-06-01 11:45:55 i Allmänt,

Usch vad jag är less på att vara sjuk, det suger verkligen. Varför har jag alltid sån otur?!
Igår var jag och jobbade detta trots att jag kände mig rikigt hängig, tur att tiden gick fort iaf.
När jag kom hem stekte jag mig ägg och bacon, en favorit! Sen åkte jag och hämtade gumman min och vi åkte och handlade tillsammans. När vi var hemma i lägenheten igen ställde vi oss och lagade en mysig tacomiddag. Det blev riktigt smarrigt! Resten av kvällen spenderades framför tvn.
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket klev upp och åt frukost framför tvn. Nu sitter jag och lyssnar på musik vid datorn, snart dags för käk.
Bjussar på en riktigt skön låt från Ushers senaste album.

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela