Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Helgen

Publicerad 2010-08-23 23:36:42 i Allmänt,

Tjena!

Länge sen jag skrev nu. Dagarna går fort och man glömmer bort bloggen. I helgen var jag "hemma" i Nyköping hos mina föräldrar. Det var skönt att bli ompysslad även om det bara var för en helg. Vi tog det bara lugnt, kikade på kanot-vm, tog promenader med kulan, tränade lite och kollade film. Igår kom jag och Nathalie hem till jönköping igen, vi hann inte med så mycket, kollade på tvn sen var det dags att sova. Idag har jag kört två paddelpass och gym, helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med träningen, då min armbåge har smärtat. Idag kändes det dock bättre och kunde köra på för det mesta. Har även bytt så att jag kör xxl kanoten nu, tänkte testa och se om det är nån skillnad. Förmodligen blir det att beställa en ny framöver.
Måste bara nämna Anders VM-GULD på K1 500 m, hur grymt är inte det?! Vilken kille! Stort grattis Anders!  

Veckorna springer fram

Publicerad 2010-08-12 18:04:14 i Allmänt,

Tjena hej!

Veckorna bara springer fram nu för tiden tycker jag. Kändes som att sommaren nyligen började och nu är det snart höst och vinter igen. Nu inom dom närmaste dagarna måste jag välja vilka kurser jag ska läsa i höst. Svårt val faktiskt, men det blir nog bra vilka jag än tar. Kan vara skönt att ha något att göra mellan träningarna. Det bästa hade varit att få jobba lite då och då också. Eller ännu bättre, hitta en sponsor!
Idag har jag kört starter med tung resistans, kändes riktigt bra faktiskt! Men tyvärr så kände jag av min vänstra armbåge som har spökat nu ett tag. Det var på dom sista fem starterna som det började smärta lite, körde på ändå. Jag valde att vila från paddlingen nu i em, blir ett kort löppass nu istället.
Annars händer inte så mycket, Nathalie är i Tyskland med familjen, så det är lite tomt här hemma. På lördag får jag äntligen vara med henne igen iaf! Nej nu ska jag börja byta om, dags för första löpturen på år och dar! Wish me luck =)

Här kommer några bilder från Italien, tidigare i somras.Summering

Publicerad 2010-08-09 12:31:23 i Allmänt,

Tjena! Kom hem från Norge igår kväll. Tävlingarna har gått hyfsat, jag vann iaf de distanser jag skulle vinna dvs K1 och K2 200 m. Har dock inte känt mig helt kry, min mage har varit jättekonstig sen jag kom hem från Ryssland, så får hoppas att detta släpper snart. I övrigt så har det inte hänt så mycket den senaste veckan, jag kom hem från Ryssland, vilade upp mig lite, umgicks med min underbara flickvän och sen var det dags att åka igen. Så nu får jag vara hemma ett tag och fokusera på träningen. I Ryssland på U23-EM blev jag och Erik 4a i finalen på K2 200 m. Direkt efter loppet var vi otroligt besvikna då vi blev snuvade på bronset... Nu i efterhand är man ändå ganska nöjd, då jag vet att vi kan förbättra oss väldigt mycket. Köra mer samträning osv.
Här är iaf ett videoklipp på finalen, kika vetja! Vi är i den vita kanoten, gula linnen, bana 6.
 

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela