Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Pump!

Publicerad 2009-10-30 16:46:33 i Allmänt,

Jäklar vilken pump jag har i armarna nu! Helt slut efter ett stenhårt gympass! Skööönt :D
Nu ska jag duscha och laga mat!

Fredag 30 oktober

Publicerad 2009-10-30 14:58:01 i Allmänt,

Tja!

Skriver ett snabbt inlägg nu, igår åkte jag och nattis hem från sundsvall. Det var riktigt skönt att vara hemma i sundsvall ett tag, bli lite bortskämd :) Nu är jag i lägenheten, ska iväg och gymma snart. Ikväll kommer Jocke och bröderna ljungberg förbi för att hämta upp mig och älskling, vi drar till belin i örebro, trevlans =) Innan det ska jag som sagt gymma, sen så måste jag packa och kika igenom all post som jag har missat nu i veckan när jag varit borta. 
På gymschemat idag blir det nog lite blandat, mage, armar och ländrygg funderar jag på. Kanske sätter mig en stund på paddelmaskinen också.   

Tisdag 27 oktober

Publicerad 2009-10-27 22:42:05 i Allmänt,

Idag så har jag och nathalie varit och spelat bowling, shoppat, käkat på donken, gymmat och ätit middag hos min mormor och morfar. En mycket trevlig och skön dag. Blev ett bröstpass på gymmet och jag känner redan nu att mina muskler börjar dra ihop sig. Lär ju ha skapligt skön träningsvärk imon.
På torsdag så drar jag och nathalie tillbaka till jönne, för att sedan på fredag damma upp till belin i örebro på kalas =) Jocke åker från malmö och hämtar upp mig och nathalie på vägen. Ska bli riktigt kul att träffa alla gamla kompisar, länge sedan alla var samlade vid samma tillfälle.
Nu så blir det filmtittande med familjen, nån svensk film som vi fick idag på coop forum.


Nathalie gör en strike?


svettskor


Nattis är nöjd och glad efter gymmet

Söndag 25 oktober

Publicerad 2009-10-25 18:53:46 i Allmänt,

Tjena!

Nu är man hemma i norrland igen, rättare sagt sundsvall. Jag och nathalie tog bilen vid 5 tiden inatt från jönne, hann bara sova 2 timmar så är ganska trött vid det här laget. Väl hemma så blev vi bjudna på en riktigt god lunch och kaffe med morotskaka till efterrätt =) Var kul att träffa familjen igen, syrran har ju lov så även hon är hemma.
Efter lunchen blev det tv tittande och nu har vi precis kommit hem från birsta, blev en snabb shoppingrunda. Köpte en snygg t-shirt på h&m som jag gillar skarpt. Ikväll får jag se vad som händer, kan mycket väl bli så att man sover tidigt för att komma upp i hyfsad tid imorgon. 
Inplanerat för morgondagen är en runda på stan, gymma, simma och sola. 
Nu är jag hungrig, ska ner och käka mammas hemmagjorda pizza, inte helt fel :)

Ha en fortsatt skön söndag! 

Fredag 23 oktober

Publicerad 2009-10-23 21:18:16 i Allmänt,

Sitter hemma hos nathalie och kikar lite på idol, är skapligt slut i kroppen efter en timmes innebandy lir =) Det blev min enda träning idag, tänkte att jag ska börja träna seriöst igen med start nästa vecka. Vintern kommer gå fortare än man tror så det är dags att sätta igång redan nu! Men inte ikväll för nu är det snart dags att dra hem till lägenheten och fixa iordning lite tacos och spela nhl med patte. Kanske slinker ner en och annan 3,5a också :D Naajs! Imorgon är det upp tidigt för jag ska jobba och slita, tråkigt jag vet, men bra att få in lite cash. Sen kanske det blir att jag och nathalie åker upp till sundsvall direkt efter, men det är inte helt klart ännu. Om inte så fortsätter jag nog med att fixa klart i lägenheten. 

Ha en soft kväll för det ska jag ha =)  

Onsdag 21 oktober

Publicerad 2009-10-22 00:36:27 i Allmänt,

Dags att sova efter en timmes kvällsplugg. Jag och nathalie har suttit uppe och kämpat med hennes svenska uppgift, skönt att den äntligen är klar! Idag har jag jobbat och slitit, samma visa blir det imorgon. Skönt att få in lite pengar, samtidigt som man inser hur otroligt skönt det är att vara heltidssatsande och ledig från allt vad jobb heter. Nathalie är bäst, när jag är och jobbar imorgon åker hon och besiktigar min bil, tack älskling <3 Nu är jag jättetrött, skriver mer imorgon.

Godnatt! 

Tisdag 20 oktober

Publicerad 2009-10-20 20:07:28 i Allmänt,

Nyss hemkommen från ett paddelpass med anders, patrik och danne. Som jag skrev tidigare var det första gången på över en månad, kändes ändå helt okej =) Snabbheten har jag kvar iaf, lite värre med uthålligheten! Men den kommer snabbt tillbaka. Gymmade tidigare idag också med patrik, vi körde ett stenhårt armpass och nu krampar mina armar när jag sitter här och skriver, skönt! Imorgon så är det jobb för min del, ska bort till gränna och gräva lite.
Efter det blir det gym nere på klubben. 
Det är vad jag vet om morgondagen just nu, kanske dags att börja laga lite käk, fiskpinnar och pulvermos, kaffe och glass på det så mår man prima sen.

Ha en trevlig kväll!


 

Transformers revenge of the fallen

Publicerad 2009-10-19 23:02:20 i Allmänt,

Nu har vi sett klart den senaste transformers filmen, den var faktsikt rätt bra! Blev kanske lite för mycket i slutet, men ändå en helt klart sevärd film! Nu är det dags att gå och knyta sig, på schemat imorgon är två träningspass, besök på arbetsförmedlingen, lämna in papper på försäkringskassan och storstädning av lägenheten. Lägger upp en bild på min underbara flickvän som verkligen gör allt för mig, hon betyder mest <3



                          Jag älskar dig Nathalie Linnea Nero!                          

Måndag 19 oktober

Publicerad 2009-10-19 13:05:20 i Allmänt,

Idag är jag trött, riktigt trött. Det är tredje dagen i rad som jag vaknar med huvudvärk, jobbigt.
Det är mycket som ska fixas idag, massa mail som måste skickas och telefonsamtal som måste göras. Tvätta är också ett måste!
Såg ju transformers igår, hann bara med första delen, ville fortsätta se men tröttheten tog över så ikväll blir det del två tillsammans med nathalie, lite chips och dricka, mumma! Älskling mådde inte så bra imorse, hon tänkte strunta i skolan, men var duktig och gick ändå! <3
Så nu sitter jag i lägenheten själv med lite timbuktu i högtalarna. Senare idag ska jag försöka samla krafter till att åka ner till klubben och biffa lite alternativt köra paddelmaskin. Känner verkligen att det är dags att komma igång igen efter mitt långa uppehåll! Nu är det en månad sen höstregattan var, sen dess har jag knappt tränat någonting alls. Visst har jag mina anledningar till varför jag inte har tränat, men nu jäklar får det vara slut på alla oturheter så att jag kan börja träna på heltid igen! På bilden: Trött kille efter något lopp på SM i somras.


                                                                                   
                                                 SM 2009 Fagervik

Myskväll med älskling

Publicerad 2009-10-19 01:08:31 i Allmänt,

Nu ska jag krypa ner under täcket med flickan som gör allt för att göra mig lycklig och se nya Transformers filmen. Den låter spännande, men tveksamt om den är lika bra som den första, upp till bevis! =)

Betyg på filmen kommer imorgon, Godnatt!

 

 

Söndagskväll och bloggstart

Publicerad 2009-10-18 23:29:24 i Allmänt,

Tjena tjena nu har jag startat en blogg så att ni kan följa med i min vardag och läsa lite om vad jag pysslar med. Träning, mys med Nathalie, fest, shopping, test av olika kosttillskott och mycket annat kommer att kunna utläsas på denna sida. Kirrar upp en bild från Thailand, jag och min kära flickvän var där för en vecka sedan och hade det riktigt skönt!


Paddling i 35 graders värme...

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela