Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Tisdag

Publicerad 2010-09-28 18:31:01 i Allmänt,

Tjena!

Var länge sen jag skrev nu. Veckan efter höstregattan har varit lugn och det har varit nyttigt. Skönt att vila både huvud och kropp innan den hårda försäsongsträningen börjar. Den här veckan ska jag börja köra lite hårdare och nästa vecka börjar det på allvar igen. Det har hänt lite saker också, på måndag börjar jag förmodligen praktisera på Intersport :) Vilket eventuellt leder till jobb efter, roligt! Sen imorgon ska jag på arbetsintervju på ett annat ställe, även det en sportbutik. Vore perfekt att få ett deltidsjobb att kombinera med träningen!
Igår så lagade jag och nattis en god middag och såg på case 39, rätt bra film faktiskt! Men ingen film man ska se själv om man är rädd av sig ;)

Hoppas allt är fint!

Hejsvejs!

Sista tävlingen

Publicerad 2010-09-20 17:55:00 i Allmänt,

Då var sista tävlingen för året avklarad! Hade en bra känsla i kroppen under hela helgen.
Jag körde K1 200 m och K2 200 m. I K1an gick jag enkelt till final och väl där så ledde jag loppet i ca 150 m tills jag fick fullt med syra :P men skönt att jag kunde hålla uppe farten någorlunda iaf och ta andra platsen! :)
Nöjd är jag med den placeringen! I K2an med svanken fick vi en riktigt bra start och ledde även där, men tappade precis i slutet, 2a även där. Det är ändå godkänt tycker jag, då det är första gången vi körde tillsammans.
Idag har jag inte gjort många knop, tog en skön sovmorgon sen har jag diskat och packat upp väskorna.

Skriver mer en annan dag!

Hade fint, vi hörs!

bra dag

Publicerad 2010-09-09 14:47:13 i Allmänt,

Tjena!

Igår var en bra träningsdag! Började dagen med 5/25, gick fint, bra tryck och snabbt upp i fart. Sen åkte jag hem till Nathalie och blev bjuden på pizza :D Mums! Vid tre tiden agerade jag chaufför och skjutsade baby och hennes kompisar till flygplatsen. Var lite jobbigt att säga hejdå, men jag vet att hon kommer ha det bra :) Lite avundsjuk är man allt att hon är borta i värmen nu :P saknar dig <3
När jag hade lämnat dom, så gled jag hem och käkade mellanmål. Sen var det dags för träning igen, jocke och jag började med att köra ett bra gympass, även där mycket bra tryck i musklerna! Måste varit pizzan ;)
Sedan stack vi ut i K2an och köttade, riktigt bra gick det!
På kvällen så blev det film, The Expendables med stallone och grabbarna, riktigt köttig :D Jag tänker se ut som han när jag är 60+ också :P
Idag har jag hunnit med ett startpass. Senare blir det ännu mer fart och gym på det.

Ha en bra dag!

Måndag 6 september

Publicerad 2010-09-06 14:49:17 i Allmänt,

Dagen började med möte kl 9 på frälsis. Segt att sitta där alltså! Sen drog jag till gymmet och körde rygg, biceps, triceps. När jag kom hem packade jag upp väskan och lagade tonfisk, ägg och pasta! Överlägsen mat, både lättlagad och gott, samt mycket protte :D Klockan fyra är det dags för starter med resistans, jippiee!
Ikväll är det lagledarmöte för innebandyn, sen efter det ska jag och baby bara mysa resten av kvällen. Hon åker ju snart till turklandet på semester med några kompisar. Kommer sakna henne, men skönt att hon får komma bort ett tag när hon varit duktig att jobba så mycket! Hade det inte varit för höstregattan, så hade jag inte tvekat en sekund att åka med!

Hade fint!

Vilodag

Publicerad 2010-09-03 16:40:35 i Allmänt,

Idag har jag vilodag, riktigt skönt efter en hittills slitsam träningsvecka :)
Har verkligen lyckats hitta glädjen i min träning nu. Ser verkligen framemot varje pass!
Ikväll kommer baby hit och vi ska laga någon god middag, troligtvis några kotletter med potatis :D
Sen blir det nog lugnt med en film eller nåt.
I veckan tog jag och Patrik lite paddlingsbilder, lägger ut några här :)
Ny header kommer inom en snar framtid!

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela