Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

First race for the season

Publicerad 2011-04-29 14:20:52 i Allmänt,

Då var det dags för första tävlingen för året!
Träningen har flutit på bättre än väntat sen jag kom hem från Florida och jag är taggad!
Ska bli kul att komma ut på tävlingsbanan igen.
Nya kanoten känns också mycket skön =)
Lägger ut några bilder på den!

See ya!

Måndag 11 april 2011

Publicerad 2011-04-12 00:05:51 i Allmänt,

Whaaat up!

Här är allt finemang, har avverkat en bra träningsdag idag. Förmiddagen bjöd på ett startpass med resistans. Efter det gled vi hem och tog en match nhl, sen bar det av mot Pallas Athena, en bufférestaurang i stan, mycket fint!
Sen blev det lite mer nhl och sedan lite städning här hemma. På kvällen körde jag 5/25 vilket gick bra! Sen har jag även skypat med min fina flickvän som kommer hem snart! jippiie! :D Resten av kvällen har jag suttit och knåpat på en liten videofilm med klipp från Florida. Den blev väl helt okej med tanke på att det är min första film jag någonsin gjort! Länkar den här nedan, hoppas ni gillar den!

/Schill

Sverige igen

Publicerad 2011-04-05 23:36:30 i Allmänt,

Då var man hemma i Sverige igen! Känns faktiskt rätt skönt även om man saknar värmen och den grymma träningen i Florida! Idag har jag jobbat och även hunnit med att paddla en sväng och biffat. Tänkte ta den här första veckan lite lugnare för att inte dra på sig någon onödig sjukdom. Har blivit flera nhlkvällar med patrik och jocke, alltid lika trevligt! Och snart kommer min flickvän hem från Hawaii, jiipppiee! Då kommer allt kännas perfekt igen! Det är nu 24 dagar kvar tills den första tävlingen som är en uttagningstävling till de flesta internationella tävlingar i sommar, känns grymt att säsongen snart är igång igen! I år blir det åka av kan jag lova! Förhoppningsvis får jag min nya kanot snart också! Nehe nu blir det sova, imorgon är det jobb 10-18 sen ska jag träna!

Hade!

Sista dagen i Florida

Publicerad 2011-04-02 19:24:40 i Allmänt,

Tjena!

Det här blir sista gången jag skriver härifrån Florida. Jag åker nämligen hem i eftermiddag, tråkigt men sant. Lägret har gått med raketfart hela tiden och jag tycker det känns som jag nyss kom hit. Det har varit ett bra läger med mycket bra stämning och härliga träningspass. Vi i sprintgruppen har som sagt haft två vilodagar i veckan, så vi har hunnit gjort mycket annat än att bara träna också! :) Nu är jag nästan helt färdigpackad och ska ut och njuta lite av sista soltimmarna! Lägger ut lite bilder från gårdagens träning, körde 9 st starter med olika längd på paddeln. Lite av ett test kan man säga. 

Hade fint!

 

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela