Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Söndag och vilodag nr 3

Publicerad 2011-02-28 05:44:28 i Allmänt,

How you doing?

Här är allt fint, idag har vi haft vilodag! Grymt skönt, har hunnit med både strand och shopping.
Igår kväll var vi på kanske världens bästa restaurang, nämligen Texas roadhouse! Blev en rejäl köttbit för min del =) Som sagt hade vi vilodag idag och den har sett ut ungefär som alltid med strandchill och så. Nu på kvällen blev det dock andra bullar. Vi blev nämligen hembjuden av en amerikansk kille vid namn Beiyron som Crille känner sen två år tillbaka. Mycket trevligt att uppleva lite amerikansk kultur och se hur dom har det. Kvällen började med att vi kom dit vid fem tiden, blev varmt välkommnade (amerikaner är väldigt gästvänliga), fick lite cocacola och Beiyrons barn visade upp sitt xbox kincect spel (vilket jag förövrigt ägde på, hehe). Sen var det middagsdags ute vid deras pool, grillade burgare och en fin majssuffle blev vi bjudna på. Riktigt coolt att få höra en äkta amerikansk bordsbön också! Vid åttatiden tackade vi för oss och på återseende! Vi får försöka bjuda igen någon gång inom dom närmsta veckorna :) Resten av kvällen har spenderats framför jockes nya dator, såg solsidan och kikade lite youtube =) Imorrn är det hårdträning igen, snabbhet på fm och gym på em. Nu tänkte jag gå och lägga mig och drömma om min fina flickvän som jag saknar väldigt mycket! Puss gumman <3

Lite bilder från Texas! 


Texas!

89:orna!

Gamlingarna

Kött fiiiifaaan!


Nöjda!

Florida ons 23/2

Publicerad 2011-02-24 05:06:31 i Allmänt,

Tjena!

Nyss hemkommen från bio, riktigt bra film bjöds det på. Unknown hette filmen med Liam Nesson i huvudrollen!
Dom senaste dagarna har vi i sprintgruppen kört på bra på träningsfronten! I måndags te x körde vi det första riktiga snabbhetspasset i form av 75m lopp, gillas starkt av mig! Äntligen få explodera lite =) Idag har vi gymmat på förmiddagen och körde 8x200 m på em. Pratade med min älskade flickvän tidigare idag också och hon kommer åka till hawaii i mitten av mars, jätteroligt för henne tycker jag! Sen är hon där i ungefär tre veckor och då är jag hemma i Sverige och väntar på henne :) Sen när hon kommer hem ska vi vara hundvakt åt min lillasysters lilla busfrö, Kira. Imorgon är det vilodag vilket är riktigt skönt! Blir beachen på fm sen vet man inte riktigt vad vi hittar på, en fika på Starbucks kanske? =)

Det var allt för den här gången. Slänger upp en bild från 75 m loppen i måndags!

/Schill


Florida

Publicerad 2011-02-18 03:41:24 i Allmänt,

Då var andra dagen avklarad här i Florida. Dagarna har bjudit på riktigt skönt väder, hoppas det fortsätter så här!
Träning har varit lugn dom första dagarna, 2 paddelpass och 1 gympass har vi i sprintteamet hunnit med. Känns grymt skönt att vara igång med paddlingen igen! En ny kanot är även beställd som väntar när jag kommer hem =) Det enda som känns jobbigt med att vara här är att vara utan min fina flickvän, saknar henne redan! Veckorna kommer dock gå fort så snart är vi tillsammans igen :) Nu är det dags för lite kvällsprotte och sen blir det väl sova. Lite trist att det inte finns så mycket att göra här på kvällarna. Iof var vi på Starbucks nu på kvällen och tog oss en liten fika, trevligt. Skriver mer en annan dag, då kommer lite bilder också tänkte jag!

Vi hörs!

Torsdag 10 februari

Publicerad 2011-02-10 10:32:22 i Allmänt,

Oj vad tiden springer fram! Mindre än en vecka kvar till Florida! Börjar få rejäl resfeber!!!
Annars flyter dagarna på bra nu, tränar, jobbar och umgås så mycket jag kan med min underbara flicka <3
Kommer bli jobbigt att vara utan min andra halva i nästan 7 veckor. Men hon kanske åker till hawaii i mars så då har hon också något att se framemot! :)
Förresten har jag gjort en "liten" beställning från WNT också så jag klarar mig "over there". Blev lite mer än tänkt, men vafan det kommer gå åt! Slänger ut en bild så ni får en uppfattning av hur mycket det blev :D

Tjaba!


Nöjd kille!

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela