Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Vilodag nr 2

Publicerad 2010-03-28 19:47:18 i Allmänt,

Hola que tal?

Här är allt finfint efter en mycket skön vilodag. Största delen av gänget begav sig mot Lissabon för en shoppingdag. Jag, jocke och patrik var inte så sugna på det utan stannade här på hotellet istället. Inget vi ångrar för vi har haft en riktigt skön dag! Började dagen med frukost, sedan blev det sängen igen. Efter det tog vi en fika på café Mabi, lunch på dirr efter. Sedan tog vi bilen mot staden Sines, fikade igen, solade, tog lite bilder osv. Ytterligare en fika på vägen hem och sen har vi bara legat och solat vid poolen resten av dagen. Ganska återhämtade med andra ord efter gårdagens långpass. Måste säga att det känns oförskämt bra att paddla med tanke på hur lite man har kört.
Det kommer bli en spännande säsong =) Nu är det dags att hoppa in i duschen för att sedan käka middag.
Blir förmodligen en kvällsfika också...
Det enda som känns jobbigt just nu är att jag är så långt ifrån min underbara flickvän! Längtar verkligen hem till henne <3 Du är bäst Nathalie!

Puss och hej

Portugal uppdatering

Publicerad 2010-03-24 00:00:03 i Allmänt,

Sitter nere i Portugal och glassar =) Här är allt bra och vi har haft tur med vädret hittills! Strålande sol och ca 20 grader varmt. God mat vid varje måltid och många härliga träningspass har det blivit. Jag bor tillsammans med Patrik och Niklas och vi har bra stämning i våran lilla lägenhet. Ett riktigt bra gäng som är här nere och tränar tillsammans. En sak som är väldigt jobbigt är att jag saknar min älskling så sjukligt mycket! Jag tänker på henne varje dag! Längtar verkligen tills vi är tillsammans igen <3 Nu ska vi spela en sista runda kort, sen blir det sängen. Imorgon väntar ett stenhårt syrapass, följt av eftermiddagsvila. Ska bli skönt att få vila upp sig lite och tänka på annat. Hade bra allesammans!

Adios amigos!


Jag älskar dig Nathalie <3 Första pussbilden på oss :D

Bilresa, hotell och gym.... och rakning

Publicerad 2010-03-14 23:23:28 i Allmänt,

Tjena!

Sitter på hotellet i Sthlm nu och lyssnar på lite soft musik =) Vi åkte vid tre tiden från Jönne och kom fram vid sex tiden. Checkade in och kollade läget, sen var det donken för hela slanten, mumma. Sen hann vi med att testa gymmet också, få lite pump till resan imorgon, hehe. Ne, nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Allt är bra och jag är riktigt taggad för Portugal! Ska bli skitkul att få paddla igen! Var i november man körde på vattnet sist.
Saknar min underbara flickvän redan nu! Hon är bäst <3







Lördag 13 mars

Publicerad 2010-03-13 19:19:50 i Allmänt,

Tja!

Har inte pallat skriva på ett bra tag nu. Magsjuka är anledningen, blev sjuk i onsdags och mått dåligt som tusan enda fram till idag när det äntligen har vänt :) Nu har jag precis varit och tränat, och det kändes oförskämt bra faktiskt. Riktigt taggad för Portugal nu! Resten av kvällen går åt till att packa och mysa massvis med älskling! Får inte träffa henne på tre veckor! Usch och fy. Det är tur att skype och msn finns :) Ne, nu ska jag svepa i mig min proteinshake och sen ta en dusch. Ha en bra kväll!

Söndag 7 mars

Publicerad 2010-03-07 13:16:56 i Allmänt,

Gårdagens träning var lite ovanlig. Jag och Patrik fick för oss att åka skidor på Vättern till klubben. Det var skinande sol och helt klarblått på himlen, underbart. Väl på klubben körde vi paddelmaskin och lite spinningcykel =) Idag är jag riktigt trött i kroppen och det ska jag vara för jag är kört en bra träningsvecka. Nu är det bara en vecka kvar tills Portugal och jag tycker att den här vintern bara har sprungit fram. Igår fick jag ett glädjande besked som jag inte vetat tidigare, nämligen att 200 m är ny distans även på U23-EM :D Fan va kul! Om allt går som planerat kan det bli en riktigt rolig sommar! Plus att jag är U23 i två år till och får flera chanser att köra riktigt bra där. Ryssland är värd i år, har aldrig varit där tidigare och alltid varit lite nyfiken på hur det landet är. Imorgon ska jag jobba, börjar kl sju och slutar kl halv ett. Usch, jag har jobbångest, men det ska nog gå bra. Vilodag tänkte jag ta imorgon eftersom jag inte vilat något denna veckan. Plus att jag och min underbara flickvän firar ett år som par! :D Tiden har gått så sjukt fort! Jag älskar dig Nathalie <3 Nu ska jag bege mig mot A6 för att kika på lite grejer. Sen hem och käka lunch och efter det ner mot klubben och träna. Ha en bra söndag!

Torsdag 4 mars

Publicerad 2010-03-04 23:53:51 i Allmänt,

Godafton.

Dricker lite kaffe just nu och känner mig nöjd med denna dag. Började dagen med ett paddelmaskinspass, hem och slänga in tvätten. Lunch i form av kotletter med ris. Sedan bar det av till sjukhuset. Hem igen fikade lite och drog i mig rage, sen ner till gymmet och körde ben. Ja ni läste rätt, ben måste även det köras =) Även om det är riktigt boring. Sen kom jag hem och då var älskling här som åkte nästan direkt för att börja festa inför kvällen (studentfest). Så jag satte mig och lirade nhl samtidigt som jag stekte fläskfilé. Resten av kvällen har jag bara slappat. Nu börjar Portugal närma sig och jag längtar bort från den här äckliga kylan vi har i Sverige. Grymt sugen på att paddla är jag. Imorgon är det armar på schemat, sen innebandy as usual. Sa jag förresten att mina föräldrar har bestämt sig för att flytta till Nyköping!? Me like :D Så himla skönt att ha nära hem, förut var det en resa på 70 mil vilket är lite halvjobbigt att åka om man har hemlängtan. Visst känns det lite sorgligt också att hela familjen har lämnat finfina Sundsvall, men stan och polarna finns ju kvar och jag har fortfarande min kära mormor och morfar där plus Morbror med familj. Ha det bra!


Portugal 2007, vilken kändis stöter vi på detta året? :)

Måndag 1 mars

Publicerad 2010-03-01 22:10:32 i Allmänt,

Blev bara gym för min del idag. Men det är inte så bara ;) För det var nämligen ett bröstpass :D Känner mig riktigt stark nu och jag har skönt tryck i hästskorna. Nästa vecka är det inplanerat en maxning. Lär ju inte bräcka mitt gamla rekord på 145 kg, men försöka kan man ju alltid. Iof är jag mer konditionstränad nu än vad jag var då när jag tog 145 kg får två vintrar sedan. Då var det bara gym som gällde för min del. Konditionsträningen gör det ju lite svårare att öka markant i styrka. Annars har dagen varit bra och jag har fått lite saker gjorda och fick även reda på att jag ska komma och testjobba på måndagmorgon kl 7 :O OMG vad tidigt... Nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och se lite tv. Hörs imorgon homies! Natti natti

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela