Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

gästbloggare

Publicerad 2011-07-11 00:37:31 i Allmänt,

Hej! :)

Nu har jag fått i uppdrag av Fredrik att rycka in som gästbloggare här :)

Denna veckan är det SM som gäller och Fredrik är riktig taggad, årets SM hålls i Hofors. Imorgon är det K4 som gäller tillsammans med Nyköpings kanotister, för att sedan få vila från tävlingar tisdag och ladda riktigt inför onsdagens tävlingar! Vilket jag hoppas, och vet, kommer gå väldigt bra för honom! Hade mer än gärna varit där som stöd men jag ska hålla mina tummar och tänka på dig!

Något som är värt att nämna är att han blivit uttagen till årets VM som går i Ungern, de har kanot som nationalsport! Där är det stafett som gäller, länkar några av artiklarna som kom ut i tidningarna igår

http://st.nu/sport/1.3692932-schill-uttagen-till-vm

http://dagbladet.se/sport/1.3693244-fredrik-schill-uttagen-till-kanot-vm-vi-ska-ta-oss-till-final

http://www.sn.se/sport/1.1113280

GRATTIS!

Nu får ni alla hålla tummarna för att han tar hem SM-guld!
pussar och kramar från en tjej som älskar dig och en trött men väldigt söt hund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela