Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Sthlm

Publicerad 2010-01-31 12:07:37 i Allmänt,

Tja! Sitter på bussen och chillar lite. Är påväg hem från Sthlm där jag varit under helgen. På fredagskvällen blev det bara mys med släkten, satt och småpratade lite och fikade. På lördagen var det upp tidigt som gällde för att ta sig till konventet med Ronald Rauhe. Ett mycket lärorikt möte med lite nytänkande. Visst kunde man väldigt mycket av det som sades sedan tidigare, men det var vissa grejer som lät intressant och som jag tänker testa mig på. Det var roligt att se hur just denne Ronald Rahue tränade, dock tycker jag han var lite för hemlighetsfull. Nu är det snart bara 1 månad kvar till Portugal och jag är så sjukt taggad för att köra stenhårt.
Men just nu längtar jag bara hem till min älskade flickvän som kommer och hämtar mig på busstationen. Hon är underbarast av alla! Nästa helg åker jag med hennes familj till Sthlm igen för att se på hennes syster som ska tävla i Simhopps-SM. Ytterligare nästa helg åker jag och Nathalie upp till sundsvall och stannar där från torsdag-söndag. Sedan åker vi direkt mot Vemdalen där vi ska tillbringa en vecka i slalombackarna :P Ska försöka åka ett längdskidpass per dag så att man får lite träning iaf =) Skivstången åker nog med i bakluckan på bilen också, gäller ju att underhålla biceps ;) Ha en fin söndag! 

Torsdag 28 januari

Publicerad 2010-01-28 12:57:57 i Allmänt,

Sitter i lägenheten och lyssnar på lite musik. Nyligen hemkommen från ett paddelpass. Ska laga mat nu och efter det diska. Sedan är det dags att åka och köpa kaffe för det är helt slut. Senare idag ska jag ut och löpa också =) Hoppas knäet håller som jag haft lite ont i. Ikväll så kommer jocke, det ska bli riktigt skoj att träffa honom. Imorgon vid 14 tiden åker jag mot stockholm och möter upp pappa på centralstationen. Min farbror som vi ska bo hos kommer och hämtar oss. Sedan på lördag är det konventet med Ronald Rauhe. Får se om man hinner hitta på något annat skoj också.
Ha en bra dag!

Gym

Publicerad 2010-01-25 20:15:30 i Allmänt,

Skönt! Det gick bra att gymma och förhoppningsvis mår jag ännu bättre imorgon. Vill verkligen inte bli sjuk! Älskling följde med och körde rygg, duktig är hon! Hon blir starkare för varje gång hon kör, måste bero på en mycket kunnig tränare ;) Nu ligger en kycklingfilé och väntar på mig i ugnen =) Ska bli riktigt gott att äta. 
Måste nog åka och handla också innan jag kan luta mig tillbaka i soffan. Har ni hört den här sköna låten med Daughtry förresten? Jag diggar den =) 

 

Måndag 25 Januari

Publicerad 2010-01-25 14:41:01 i Allmänt,

Måndag! Jag är lite halvsjuk och känner mig allmänt seg i hela kroppen. Igår var jag dock risigare än vad jag är idag. Tänkte testa gymma lite och se hur kroppen reagerar. Annars händer det inte så mycket idag, har käkat lunch och så. Ska ner på arbetsförmedlingen nu och snacka allvar. Pratade med Jocke förut idag också, han kommer och hälsar på mig snabbt på torsdag eftermiddag =) Då ska jag spöa honom på nhl som på den gamla goda tiden ;) I helgen åker jag upp till storstaden för att gå på ett konvent där världens snabbaste kanotist ska hålla föredrag. Kan nog bli bra och lärorikt. Förövrigt så fyller min kära vovve 10 år idag! Grattis Kulan :D

 

Lördag 23 Januari

Publicerad 2010-01-23 17:35:43 i Allmänt,

Igår blev det först ett axel/tricepspass som gick fint. Sen hem och käka kyckling med keso. Körde lite nfs också =) Efter det drog jag och spelade innebandy. Vid halv sju åkte jag och hämtade syrran på busstationen. Kul att få träffa henne! Vi åkte hem och gjorde kotletter med klyftpotatis. Såg lite på tv och snackade, senare på kvällen drog vi ut och mötte älskling på stan. Vi gick in på krogen och hade det allmänt trevligt. Vid två tiden började vi gå hemåt igen och det blev en bra motionsrunda att gå hem från stan. Idag har vi verkligen bara chillat och tagit det lugnt, gick och tog en fika och hade det mysigt.
Nu står Jossie och klipper Nathalie och jag sitter vid datorn. 
Vi får se vad som händer mot kvällen, antingen film eller spela spel =) 

Torsdag 21 Januari

Publicerad 2010-01-21 20:12:48 i Allmänt,

Snabbt inlägg nu. Idag har jag och Nathalie varit ute på en promenad där vi bl a matade gräsänder. Det var hur många som helst som flockades runt oss när vi plockade fram torrbrödet :P Sedan har vi lagat tacos till lunch. Vi började också se en sjukt bra film, Step father heter den, Grym! Ska se klart den nu ikväll. Vid fem skjutsade jag gumman till jobbet och jag åkte direkt till klubben och körde rygg. Jag avslutade ryggpasset med paddelmaskin. Det känns riktigt bra och jag känner mig sjukt snabb och stark =) Imorgon väntar ett axel/tricepspass samt innebandy på eftermiddagen. Och imorgon kommer min kära lillasyster och hälsar på mig :D Ska bli jättekul!
Nu ska jag käka lite!

Tisdag 19 januari

Publicerad 2010-01-19 13:43:49 i Allmänt,

Tjena!

Igår var en bra dag, den började med ett grymt sprintlöppass följt av lunch. Sedan åkte jag och hämtade älskling på skolan, vi skulle nämligen köpa en byrå till alla mina kläder. Vi hittade en riktig fin som var nedsatt i pris, så det var bara att slå till =) Efter det åkte vi och köpte vårt första husdjur tillsammans, gissa vad? Fiskar! Nathalie har länge och väl tjatat om att skaffa katt, men jag har inte varit så sugen på det. Fiskar däremot kunde jag gå med på, de är lättskötta och inte så krävande :P Inatt satt vi uppe jättelänge och monterade byrån, vilket jobb alltså! Tur att man har en händig flickvän! Vi väckte nog alla grannarna när vi satte igång och spika halv ett på natten.
Tillslut blev den klar iaf och nu står den skitsnyggt i hallen!
Idag liksom igår har jag världens träningsvärk i hela kroppen, känner mig som en vandrande pinne typ. Stel och ont så fort jag rör på mig, men det är så det ska vara! Träningen blir dock lite lidande av det, blir förmodligen bara ett gympass för min del idag. Biceps, underarmar och mage!
Tänkte köra låga reps och tunga vikter.
Nu ska jag dricka kaffe och pyssla lite.

Have a nice day!

 

1 år

Publicerad 2010-01-17 22:48:06 i Allmänt,

Idag var det ett år sedan jag träffade dig! Du är det bästa som har hänt mig!
Vi har massor av roliga minnen tillsammans och fler ska det bli :D
Jag älskar dig Nathalie Linnea Nero <3



Fredag 15 Januari

Publicerad 2010-01-15 10:15:34 i Allmänt,

Snart helg och den här veckan har gått så sjukt fort! Igår var jag ute och åkte längdskidor med patrik, vi åkte till ett ställe som heter Hallby. Ganska fint faktiskt. Vi körde ett hårt distanspass som blev längre än vad vi hade tänkt köra från början, detta pga lite felkörningar osv... hehe. Efter det åkte jag hem till lägenheten och käkade lite snabbt. På kvällen var jag och älskling ute och åkte slalom i IKHP backen. Riktigt mysigt och roligt! Sjukt fin utsikt över hela Jönköping och Vättern. Idag vaknade jag upp med världens träningsvärk i triceps, troligtvis pga stakningen igår :P Får se hur trycket är i musklerna idag i gymmet, bröst på schemat och då vill man ju vara som piggast! Laddar upp med den här grymma låten av Papa Roach så vaknar man till lite! 
 

Onsdag 13 januari

Publicerad 2010-01-13 17:46:03 i Allmänt,

Har nyss varit och kört ett bicepspass med nathalie. Gick ganska segt idag, men det kan ju inte gå bra varje gång. Nu tänkte jag ställa mig och laga lite lax, mums. Imorgon blir det förmodligen två konditionspass på dagen och sen eventuellt slalom på kvällen. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kanske se film eller spela tv-spel. Sova tidigt hade varit skönt, fast det blir ju lätt att man sitter uppe för länge.



Tisdag 12 januari

Publicerad 2010-01-12 14:12:56 i Allmänt,

Sitter i lägenheten och avnjuter en kopp kaffe. Jag känner mig jättetrött i kroppen, var uppe tidigt och körde paddelmaskin och nu kl tre ska jag, danne och patte träffas för att köra ett axelpass. Hoppas armbågarna och axeln håller som jag haft lite små problem med under denna vintersäsong. Det var för ca 3-4 år sedan som jag började få problem med armbågarna. Anledningen var för tung belastning på den klassiska armbågsförstörar övningen tricepscurl. En överlägsen övning annars, men skaderisken är stor. Ikväll ska jag åka hem till älskling i huskvarna för att åka slalom för första gången på flera år! :P Ryktena går att älskling är väldigt duktig på slalom så jag får försöka hänga med så gott det går... hehe.


Sugen på att paddla i värme...

Söndag 10 januari

Publicerad 2010-01-11 00:04:34 i Allmänt,

Hallå där! Jäklar vad jag är dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden! Sorry alla trogna läsare, jag ska skärpa mig :P Annars så har helgen varit bra med mycket träning. Imorgon är det måndag och på träningsschemat betyder det löpning och gym. I övrigt ska jag försöka hitta ork till att tvätta och städa i lägenheten. Det inte direkt några av mina starkare sidor. Nu längtar jag utomlands! Vill bort från kalla tråkiga Sverige och åka och steka på något varmt ställe =) Thailand vill jag tillbaka till, det var helt underbart att vara där med min underbara flickvän. Brasilien är jag också sugen på, var ju där 2004 och det var inte helt fel. Finns många länder som man skulle vilja åka till och utforska. Nu är det sängen som kallar, jag är jättetrött, jag skriver mer imorgon. God natt Sverige!







Torsdag 7 januari

Publicerad 2010-01-07 20:30:22 i Allmänt,

Äntligen har jag fått tillbaka min dator! Nu kan jag börja uppdatera bloggen lite oftare...
Idag har jag vilat helt från träning och bara tagit det chill. Imorgon är det nya tag först ska jag köra ett bröstpass för att sedan på eftermiddan spela innebandy.
I vår bär det söderut till Portugal, runt mitten av mars och tre veckor framåt. Jag tackade nej till Florida eftersom det inte gick att byta perioden jag skulle vara där. Kändes därför inte så kul och inspirerande att komma tre veckor efter att lägret börjat och känna att man ligger ganska långt efter. Portugal kommer att bli minst lika bra och jag ska köra stenhårt. Vi är några sprintrar som åker dit så det kommer att bli mycket bra sparring och vi kan pressa varandra på varje pass. 
Nu ska jag och älskling se en film för ovanlighetens skull :P

Måndag 4 Januari

Publicerad 2010-01-04 22:38:46 i Allmänt,

Tjena! Nu var det en vecka sen jag skrev sist, har ju varit utan dator i nästan tre veckor nu. Imorrn får jag nog tillbaka min kära dator. Jag sammanfattar helgen kort. I fredags låg jag och älskling bara och hade det skönt hela dagen efter nyårs kvällen. Spela lite spel, åt gott och myste :) Under lördagen blev det först lite mysgym med Anders sen blev jag bjuden av storstekarn på hockey, HV mot Brynäs. Jäklar vad stekigt det var uppe i VIP-lougen! Vi fick middag när vi kom dit och sen i pauserna blev det fika, tänk om det var så nice varje gång man gick på hockey! Tack Anders för en trevlig eftermiddag. På kvällen åkte jag och gumman min till hemmakväll och hyrde en komedi film, Borta bäst, hemma värst hette den. Etta på biotoppen i USA, men den platsen förtjänar den inte riktigt. På söndagen klev vi upp tidigt och gav oss ut i längdskidspåren och åkte ungefär en timme. Det var riktigt mysigt och vackert väder! Efter det tog vi ett bad och imorgon tisdag har vi planerat in en söndagsrepris med ett gympass som följd efter badet.
Nu är det dags för film och chips ;)

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela