Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Måndag 28 december

Publicerad 2009-12-28 19:29:43 i Allmänt,

Tjena!
Har precis kommit hem från ett riktigt bra ryggpass. Vilken explosivitet jag hade i hela kroppen, grym känsla!
Imorrn drar jag hem till jönne igen, åker tåget från sundsvall vid 8 tiden imorrn bitti. Känns både bra och dåligt, hemma i sundsvall är allt lugnt och skönt och man blir bortskämd. Nere i jönne finns alla träningskompisar och såklart min underbara flickvän som betyder allt för mig. Det enda jobbiga med att komma till jönne igen är ju att laga mat och fixa allt helt själv :P Blir nog till att köpa en bänkdiskmaskin så man slipper det jobbigaste, nämligen att diska. Resten av den sista kvällen i sundsvall ska jag spendera med min familj och bara ha det lugnt och skönt.

Juldagen

Publicerad 2009-12-25 12:21:16 i Allmänt,

Tjena och god fortsättning! Gårdagens julafton var mycket trevlig med massor av julmat, mys och klappar.
Vi gick promenad, såg på kalle, käkade och hade det allmänt mysigt. Kvällen avslutades med lite filmtittande i form av Rambo 3 med pappa :P Stallone är ju skapligt grov! Idag blev det en liten sovmorgon för att sedan äta en härligt frukost i lugn och ro. Härnäst så ska jag åka till gymmet och pumpa lite tuttar. Senare på eftermiddagen ska släkten samlas för ytterligare en middag tillsammans. Det blir kul. Det enda som saknas i min jul nu är min älskling som är hemma i jönköping med sin familj. Nästa jul får vi fira tillsammans! 
Saknar dig Nathalie <3
Här kommer lite bilder sen gårdagen =) 







Tisdag 22 december

Publicerad 2009-12-22 12:06:54 i Allmänt,

Vaknade upp imorse och var väldigt seg, har suttit och ätit en lång frukost/fika med mamma och jossie nu precis. Lussebullar och sockerkaka tillsammans med kaffe är en riktigt drömstart på dagen :P Har precis pratat med min underbara flickvän i telefonen också, gud vad jag saknar henne! Hon är den bästa och finaste som finns! Jag älskar dig Nathalie <3
Resten av dagen blir träning, tänkte köra paddelmaskin och gym. Mot kvällningen ska jag förmodligen träffa några kompisar. 

 
Du gör mig så sjukt lycklig!


<3


Vackraste tjejen som finns är min och hon heter Nathalie <3

Måndag 21 december

Publicerad 2009-12-21 18:59:25 i Allmänt,

Första dagen i sundsvall är snart över. Det har varit en ganska slapp och skön dag med mycket familjemys. Var till tandläkaren vid 10 imorse. Sen gick jag hem och åt kreolsk gryta, riktigt gott. På eftermiddagen gick jag och syrran på en promenad med lill kulan, jäklar vad mycket snö vi har nu! Säkert en halv meter. Jag har även plockat fram mitt gamla super nintendo =) Snacka nostalgi det var att spela det igen, minns hur det var förr i tiden när man var en liten kid och satt och nördade i timmar. Blir nog till att spela lite nu under julen :P Kanske det får åka med mig ner till jönne också ;) Har precis kommit hem från gymmet och nu ska vi käka middag här, köttfärsbiffar blir det, PROTEIN :D





Torsdag 17 december

Publicerad 2009-12-17 23:29:58 i Allmänt,

Tjena! Idag har jag vilat och tagit det relativt lugnt, kände mig trött och sliten i kroppen, därav vilan. Jag och nattis har stökat i lägenheten och kikat på film. Tidigare ikväll så ringde sportchefen på Sundsvalls tidning och ville höra hur det var med mig och göra ett reportage. Roligt! Alltid kul med lite publicitet. Har även köpt paddlingstidningen idag där jag var frontfigur på första sidan =) Efter helgen blir det till att söka sponsorer.
Imorgon är det fredag igen och en dag närmare julafton. Fredagar betyder också bröstpass och innebandylir, najs. Just nu sitter jag och gumman min och tittar på Tiger Woods skandaler på tv4, intressant att se vem han egentligen är. Tänkte lägga ut lite bilder för att "piffa" upp bloggen lite. Se och njut. 


Porträtt för paddling

Påväg mot SM-brons

Tajt målgång

Tunga grabbar

 

Tisdag 15 december

Publicerad 2009-12-15 20:19:06 i Allmänt,

Nu har jag varit datorlös i två dagar, usch man är verkligen i helt behov av en dator. Sitter hemma hos nathalie nu och lånar hennes dator, min egen är på lagning för femtielfte gången. Idag har jag varit ute och sprungit med patrik i snön, kände mig som rocky när jag pulsade fram =) Senare på eftermiddagen blev det ett axelpass. Tyvärr så fick jag väldigt ont i armbågen, så jag fick avbryta några övningar. Snart bär det av mot sundsvall igen, jag och lillasyster åker tillsammans från linköping på söndag. Nu ska jag och nattis åka hem till lägenheten.   

Torsdag 10 december

Publicerad 2009-12-10 21:37:05 i Allmänt,

Har inte skrivit på några dagar nu, har varken haft ork eller lust till att göra det.
Dagarna har gått fort och jag har hunnit med ganska mycket.
Idag har jag tränat, varit på sjukhuset, handlat och lagat mat.
Imorgon är det fredag igen vilket känns roligt! Nästa helg åker jag hem till sundsvall och firar jul där. Ska bli skönt att få vara med sina nära och kära ett tag. Fast samtidigt väldigt tråkigt att inte få vara med älskling under julen. Nu ska jag gå ner och hämta tvätten. Resten av kvällen ska jag och nattis sitta och nörda lite xbox =)

Måndag 7 december

Publicerad 2009-12-07 14:26:22 i Allmänt,

Nu har jag äntligen skickat iväg min ansökan som civilväktare! Det var lite mer att fixa än när man söker ett vanligt jobb. Känns bra nu iaf! Har också precis kommit hem från träningen, körde paddelmaskin kombinerat med ett ryggpass. Kändes mycket bra. Härnäst på schemat blir matlagning, sen ska jag hämta nattis på jobbet. Igår så städade jag lägenheten så nu är det fräscht här igen. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår att se.

Lördag 5 december

Publicerad 2009-12-05 20:13:41 i Allmänt,

Tjo! Gårdagen var mycket trevlig. Dagen började med en lagom lång sovmorgon, sen ner till klubben och kötta bröst. Gick riktigt bra måste jag säga! Efter det blev den en snabb lunch i form av ägg och bacon, mumma. Innebandy runt fem tiden och sen vidare mot systemet och donken. Resten av kvällen var rolig, började med ölspelet hemma hos mig, vid tolv tiden drog vi in till stan. Idag har varit en riktigt seg dag, har inte gjort mycket. Legat mest framför tvn och chillat. Spelat några onlinematcher på nhl också =) Ikväll ska jag och baby bara ta det lugnt och se "flickan som lekte med elden".

Trevlig kväll!

Onsdag 2 december

Publicerad 2009-12-02 18:49:12 i Allmänt,

Har varit ute och sprungit i det härliga vädret idag. Riktigt skönt faktiskt, var ute i ungefär en timme totalt =) Annars har jag inte gjort så mycket idag, bara plockat undan lite skit i lägenheten. Ikväll ska jag och älskling laga tacos och se på film, en härlig "lillördag" med andra ord!

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela