Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Tisdag 29/3 2011

Publicerad 2011-03-30 04:22:08 i Allmänt,

Kom precis hem från bion, idag såg vi Limitless som jag personligen gillade skarpt! Innan bion blev det middag på doubles, burgare. Idag har vi kört K2 på förmiddagen, 2x50, 2x100, 2x50, 4x200 m. Sen blev det löpning på eftermiddagen, som jag tyvärr fick avbryta. Har haft lite problem med mina benhinnor. Nu börjar lägret närma sig slutet och det känns ganska skönt ändå att få komma hem. Jag har verkligen fått ut mycket av träningen här nere och känner på mig att det kommer bli en grym säsong!
Två veckor efter jag kommer hem till Sverige igen, så kommer min flickvän hem från Hawaii! Ska bli helt underbart att få träffa henne igen! <3 Hon är den bästa av alla! 
Nu ska jag slappa ett tag, sen blir det sova. Gym imorgon förmiddag, blir rygg, ben och lite bröst. 

Hade fint!

/Schill 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela