Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Fredag 30 oktober

Publicerad 2009-10-30 14:58:01 i Allmänt,

Tja!

Skriver ett snabbt inlägg nu, igår åkte jag och nattis hem från sundsvall. Det var riktigt skönt att vara hemma i sundsvall ett tag, bli lite bortskämd :) Nu är jag i lägenheten, ska iväg och gymma snart. Ikväll kommer Jocke och bröderna ljungberg förbi för att hämta upp mig och älskling, vi drar till belin i örebro, trevlans =) Innan det ska jag som sagt gymma, sen så måste jag packa och kika igenom all post som jag har missat nu i veckan när jag varit borta. 
På gymschemat idag blir det nog lite blandat, mage, armar och ländrygg funderar jag på. Kanske sätter mig en stund på paddelmaskinen också.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela