Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Världscup och liten vovve

Publicerad 2011-05-26 01:24:51 i Allmänt,

Länge sen sist nu! Har kört världscup i helgen och det gick helt okej! Nu är det dags för nästa uppdrag, nämligen wc3 i Duisburg, Tyskland. Ska bli grymt kul! Där ligger allt fokus på K2 200 m. Jag kör tillsammans med Erik Svensson, Waxholm. Vi hade en riktigt bra känsla nere i Tjeckien denna helg, men kom inte upp i vår riktiga kapacitet med tanke på dubbleringen i både K1 och K2. Vilket fall som helst var det kul och bra träning!
Sen har jag glömt berätta att jag och min älskling har skaffat vovve! Blev en fin 20 års present till min Nathalie :) Leon heter vår lilla bebis! Supersöt :D

I helgen kan man följa min och eriks framfart i k2an via länken nedan!

http://video.digotel.com/eurovisionbest/icf/index.htmlKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela