Fredrik Schill

Följ mig i min satsning mot OS 2016

Måndag 6 september

Publicerad 2010-09-06 14:49:17 i Allmänt,

Dagen började med möte kl 9 på frälsis. Segt att sitta där alltså! Sen drog jag till gymmet och körde rygg, biceps, triceps. När jag kom hem packade jag upp väskan och lagade tonfisk, ägg och pasta! Överlägsen mat, både lättlagad och gott, samt mycket protte :D Klockan fyra är det dags för starter med resistans, jippiee!
Ikväll är det lagledarmöte för innebandyn, sen efter det ska jag och baby bara mysa resten av kvällen. Hon åker ju snart till turklandet på semester med några kompisar. Kommer sakna henne, men skönt att hon får komma bort ett tag när hon varit duktig att jobba så mycket! Hade det inte varit för höstregattan, så hade jag inte tvekat en sekund att åka med!

Hade fint!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-09-06 19:05:57

ja baby! du borde följt med :( men du kommer ha massa tid att ladda här hemma inför tävlingen ;) kommer sakna dig massa :) ses snart <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrik Schill

Välkommen till min blogg! Fredrik Schill heter jag och är kanotist på landslagsnivå. Mitt stora mål i karriären är OS 2016 i Rio De Janeiro där jag vill vara med och slåss om medaljerna! 200 m är min distans och jag har detta året (2012) placerat mig 1-2 i Sverige. Ni kommer få följa mig i min satsning och ta del av min träning, tävlingar och kost. Till vardags bor jag i Jönköping tillsammans med min flickvän och hund. Uppvuxen i Sundsvall och det var där min kanotkarriär startade.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela